Hvorfor denne bloggen?

Hvorfor denne bloggen?
I starten, da Viktor ble syk, begynte jeg å notere i ei bok. Den gule boka.
Det var i 2002.
Denne boka ble oppdatert nå og da, og det er jeg glad for, fordi det hjelper oss å huske. Årene har vært fylt med sykdom, oppturer og nedturer.
Mye av dette har det vært vanskelig for folk rundt å forstå, fordi de ikke alltid får vite alt. På telefonen og når noen spør, har jo vi mennesker lett for å si at alt går bra, når noen spør.
Det vi glemmer å si, er at "alt går etter forholdene bra". Det kommer liksom an på hva man sammenlikner med, ikke sant?
Boka, og etterhvert denne bloggen, gjør det lettere å forstå og sette seg inn i hvordan ting er og har vært.
På oppfordring begynte jeg derfor å skrive på bloggen istedet for bare i boka.
Da kunne de som ville følge oss, gjøre det. Uten å ringe eller spørre. Men likevel ta del i historien. Siden vi har familien så langt unna, har det vært særlig viktig.

Vi har ikke blogget hele tiden, og det er store hull her og der. Men nå ligger hovedtrekkene i sykdomshistorien på egen side, lett tilgjengelig. Og kanskje, en dag, får jeg lagt alt det gamle fra boka også inn på bloggen? Dream on.... :-/

Iallefall, bloggen er mest for oss sjøl, for egen "terapi".
Men også for dem som bryr seg, som tenker på oss og vil oppdatere seg på hvordan ting er.

(Det finnes sikkert dem som synes det er pussig å skrive om slikt på en blogg - men om du synes det - da skal du vite at denne bloggen ikke er for deg! Da kan du bare klikke dg ut igjen! )

Legg gjerne igjen en kommentar, det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Å legge til kommentar som "anonym" er enklest, om du ikke har feks egen blogg.
Jeg ser at det er mange som er innom og leser, det hadde vært hyggelig å vite hvem dere er! Så gi dere gjerne til kjenne med navn i kommentaren

Takk for besøket - og at du bryr deg!
Åse Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar