lørdag 22. august 2009

Første natt (nesten ) uten smerter!

Litt mer oppdatering på sykdomsfronten til pappa i huset.
Kortisonpreparat og oppjustering av Sandimmun i det siste har hatt både positive og negative konsekvenser i det siste. De positive er beskrevet tidligere, og vedvarer heldigvis!
De negative med oppjusteringa av Sandimmun-mengden, (De tror iallefall det er årsaken) har vært smertefulle kramper i legger, føtter, tær og også fingrene. Særlig på natta. Fortoner seg omtrent som veldig sterk og langvarig "god gammeldags senestrekk". Han må opp ut av senga, og gå og bevege seg til det går over. Og det er alt annet enn behagelig, iallefall. Natt til i går var aller verst, kramper omtrent hver time. Så da tok han med seg sengetøyet ned på sofaen, så vi andre skulle få nattero. ( ikke at det var så nødvendig, jeg våkner sstort sett bare av lillebrors lyder, jeg da.)
Igår fikk han resept pr telefon fra legen på Riksen til apoteket, med smertestillende som skulle hjelpe, men natta i natt var bedre, heldigvis. Får tro det verste har gitt seg nå, da, for det var visst ikke så fristende å ta stikkpiller.... :-/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar