torsdag 20. august 2009

Ny oppdatering!

En god stund siden siste oppdatering nå!
Med Mannen og hans form går det stadig bedre, han er nesten i god gammel form om dagen!
Den første helga etter at formen steg, "feira2 vi det med å reise på 3dagers miniferie til Karlstad på hotell. Mariebergskogen på dagtid, resturant på kvelden til det vaar sengetid for barna. Kjempeferie! Flottvær og flott hotell - nesten som i Syden da! Fikk heldigvis med oss Terrassens berømte is også på søndagen. Heldig med den, da det viste seg at det var siste dagen denne ssesongen de hadde åpent! :-)
Ellers går dagene sin vante gang. Storesnupp er tilbake i barnehagen 1/2 plass - størst på avdelinga! Lillebror aker seg på magen hele huset rundt, på jakt etter noe snacks å bite i !

I går var V på 9måneders kontroll etter Stamcelletransplantasjonen. Ryggmargsprøve igjen, men detgikk overraskende bra. Trengte ikke så mye, derfor gikk det lettere denne gangen. Røntgen av lungene ble også tatt. Har trappet litt ned på Prednisolonen, men skal ikke trappe ned for fort, da virkningen synes å være så god. Ser ut til at han er bedre i munnen også, at spyttproduksjoenen kankje har bedret seg noe. Fortsatt tørr, men det er lettere å spise vanlig mat nå. Har spist både loff med pålegg og omelett idag! Hurra!
Bra det bedrer seg nå som fenalår- og potetsalatsesongen går mot slutten!

Alle de plagene han har hatt i sommer er GVHD - reaksjon i kroppen pga det nye immunforsvaret/ stamcellene. Fryktelig plagsomt og en elendig sommer, men nå når vi (forhåpentlig vis) kan se tilbake på det som et avsluttet kapittel, er det jo positivt å vite at disse GVHD-plagene jo skyldes at det nye immunforsvaret er aktivt i kroppen hans. Og det er jo BRA, for det er jo det som etterhvert skal utslette og utrydde kreftcellene!

Og idag har han slått plenen igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar