onsdag 2. juni 2010

Friuker....

Det var godt å få bekreftet hva som gjorde disse anfallene i forrige innlegg. Sandimmun-nivået i blodet var for høyt - godt legene på Rikshospitalet kjente symptomene og tok affære!
Formen var etterhvert fin igjen, og da helga etter utskrivelsen nærmet seg, pakket vi i bilen. Fredag 14.mai kjørte vi først til Oslo for ny sjekk, deretter strake vegen nordover, langs E6.Lina-mor hadde kjørt i forveien påå torsdag, sammen med mormor og morfar! :-)
Turen gikk fint, men godt å få den unnagjort! Noen fine dager kom; 17.mai med feiring både her og der (regn, så vi fikk ikke gått i tog), 2 søte i bunadene sine, og 2 søte jentesøskenbarn som vokser alt for fort!
Is, og sodd og kaker og spekemat og rømmegrøt og is og kaker igjen! Puh!

Flere feriedager gikk, og lørdag 22. mai var vi; Viktor, Lina og jeg, i tidenes flotteste bryllup! Cesilie og Ole-Anders gifta seg i Høylandet Kirke. Et flott brudepar og en flott fest på alle måter! Et av mange høydepunkt var da selveste Chand dukka opp og tok et par låter til ære for brudepar og gjester! Et annet var da brudgommens selv spilte og sang til bruden som avslutning på en fin tale! :dåne:

Uka etter bryllupet ble annerledes. Da var det min tur til å bli syk. En skikkelig kraftig forkjølelse, feber og elendig form. Det er jo sånn, når jeg endelig KAN slappe av, da kommer det!! Så søroverturen vår ble utsatt noen dager.
Viktor var heller ikke i toppform disse dagene, særlig onsdag var han veldig slapp og ble veldig svimmel en gang han bøyde seg. Og det ville ikke gi seg utover dagen. I etterkant ser vi at det nok hadde med det lave blodtrykket som ble målt helga etter, å gjøre....

Fredag 28. mai satte vi kursen sørover, starta fra Helstad i 13-tida.
Det gikk fint, formen var bedre hos oss begge.
Ungene var blide og kjekke, men ble nok litt leie av å sitte rolig da det nærmet seg kveldstid. Det regnet hele veien, og da var det heller ikke så fristende å stoppe og ut å løpe. Stoppepausene ble hatt der det varmulighet for å være inne.
Det verste ble at Nalle ble borte på turen! Theos kjæreste kosesovebamse.... :-(

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar