mandag 9. mai 2011

Dobler sandimmun-dosen

Da har vi vært i Oslo, på Rikshospitalet igjen. Første stopp var blodprøve-laben, som vanlig. 25 glass ble tappet - 20 for å lage øyendråper og 5 med vanlige blodprøver; som Sandimmunspeil, CRP, kreatinin-nivå osv.

I dag fikk han tappet blod for å lage øyedråper, men det var siste gangen på Riksen - denne funksjonen er nemlig flyttet til Aker Sykehus! Så neste gang må han innom der også! Er han riktig uheldig, blir det da 3 sykehus på en dag! :-/

Så Medisinsk poliklinikk, og Dr. Gjedde-Dahl. Ble sendt videre på lungerøntgen, og EKG, så tilbake til legen. Bare det, all den gåinga hit og dit, gjør jo veldig vondt, og når formen er dårlig, tar det veldig på.

CRP'n i dag viste 60, i motsetning til onsdag, da den var 107.

Legen mente hovedsaklig at Viktor har hatt en infeksjon, sannsynligvis lungebetennelse eller bronkitt. Men at den var på retur, i og med at CRPen synker. Fortsetter på penicilin til det er tomt --- utover uka altså.

For å begynne kampen mot GVHD på hender og huden på resten av kroppen, dobles Sandimmun-dosen fra i dag av. 100 mg x2. Sandimmunspeilet var fint, så det var ingen fare, og EKG var også fin.

Drikke mye er fortsatt viktig, for nyre-verdiene har vært fine en stund nå, men det kan forandre seg i gjen når sandimmundosen økes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar