tirsdag 31. mai 2011

Litt opp og ned - og glede på sjukehusapoteket...

To kontroller siden sist...
Fredag 27.5: Hadde litt vondt i brystet natta før, og har hosta litt igjen.
Men kontrollen gikk fort. Fortsatt Overlege Tobias Gedde-Dahl in charge. Var i grunn over før den skulle begynne! Ferdig 9.45. Lytta på ham, men kunne ikke høre noe. Evt forandringer til mandagskontrollen ville gi ny røntgen.

Helga var rimelig bra. Ikke vært i så dårlig form, men fortsatt vondt i brystet, og hosten den samme.
Ikke feber.
mandag 30.5:
CRP hadde steget, og nå vær det en ulyd på lungene som ikke skulle være der. Så da ble det ny røntgen. Der kunne de ikke se noen ting, men det ble likevel penicilinkur. Abboticin ES 500mg,4 tabl daglig.
Det ble dessuten tatt prøve av det som hostes opp (!) og prøve fra nesebakveggen. Med en lang q-tips - hurra...

Etter timen hos legen, gikk han så på apoteket på sjukehuset for å hente ut penicilin. De stusset over penicilinen i samband med sandimmun, i og med at penicilinen forhøyer sandimmun-nivået i blodet. Og spurte Viktor om legen visste dette, og om han kjente ham. De ringte også opp legen for å få dette bekreftet. Vet ikke om de ikke fikk tak i ham, men iallefall kom han til apoteket, han også, klappa Viktor på skuldra og avtalte medisindoser der og da. De hadde jo en avtale om sånn og sånn... Damene på apoteket ble helt himmelfalne, dette var tydeligvis ikke hverdagskost... ;-) Prata seg imellom om at pasienten og overlegen hadde en personlig avtale om dette, at den legen kom hit og snakka med pasienten.... :-)
Visste jo at denne legen er bra, liker han godt, men at det var en sånn høyhet.... :-)


Ellers har vi henta ut nye 2 måneders forbruk av Gammanorm. Dette må Viktor sette i magen 2 ganger i uka. Takk og lov for frikort-ordningen i Norge, for verdien av dette er over 30 000 blanke norske kroner....
Også fått ny forsendelse fra Elverum med sprøyter og tilbehør, en stor pappeske i posten.

Det er også forhåpninger om å ta opp igjen Fotoferese-behandlinga på St.Olavs utpå sommeren. Etter planen skal han settes opp på ny time i juli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar